Det står skrivet i stjärnorna

Med en omgång kvar finns det fortfarande mycket ovisshet i spelandet, Vad har vi kunnat tolka och se under året? Mycket har givetvis varit som det brukar men åter blev det en säsong med massor av olika segrare i de olika ligaomgångarna. Ett tag trodde vi att vi var på väg mot en riktig sensationssäsong då Strandahl dominerade under våren och försommaren, men sen kom semestern och något försvann där. Hösten har varit kämpig men faktum kvarstår att han fortfarande kan chocka medspelarna om det går bra på Tylösand.

TÄNKER TA CHANSEN

Vi har väntat under säsongen att någon av herrarna Niklas, Källström eller Kent skall kliva upp överst på podiet. Alla har varit där och nosat och känslan av att det kommer snart är tydlig. Vi får se om någon lyckas med bedriften i år eller om vi får vänta tills nästa säsong.

Göran fortsätter sin jämna resa och är där och hugger mest hela tiden. Lalle har haft lite otur med resultaten men lovar att komma stark till sista rundan. För Micke har det lossnat rejält under hösten och han triumferade i Tyskland, på rundan som inte gällde i ligan. Jocke som haft det riktigt tungt under de inledande rundorna ser ut att komma tillbaka med all kraft. Seger senast gav mersmak och en eagle kan ju göra en hel säsong.

Claes verkar ha kommit tillbaka till liv och verkar ha raderat fjolårssäsongen från närminnet. Kanske har han redan ställt in siktet på kommande säsong. Hur kommer det att gå på Tylösand och finns det vibbar som talar om hur nästa säsong kommer att se ut. Det börjar bli svårt att sia och faktum är att med så många olika vinnare som det varit de två sista säsongerna så finns svaren bara bland stjärnorna. Nu får vi se vem som är den mest klart lysande stjärnan på Tylösand.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *