Morgonen gryr

Det har strilat ner lite lugnt, men prognosen ser mer lovande ut än tidigare i veckan. Katten välte ned allt som fanns på nattduksbordet vid halv fem och gammelkroppen gjorde sig gällande. 5h sömn efter lite vin, som var ett test att bedöva smärtan i ländryggen, denna förbannade padel. Nästan så man hoppas att Börje och Claes sitter i samma båt :-). Lika bra var det att gå upp, lägga in jägern på kylning, tända några ljus och fundera på det där med stretching, är det egentligen lönt att börja så där fram mot 60?

Vi fick ett sent avhopp till, då Källström är indisponibel för spel, men han kommer på kvällen. Detta innebär att Jocke studsar tillbaka till andrabollen. Ut mot halvön blåser det lite lätt idag, men det är ändå upplagt för en härlig runda. 13 man starka Birdieboys kommer att rada upp sig. Hösten har ju radat upp lite blöta rundor, men det skall väl mycket till för att det skall bli lika eländigt som Tönnersjö och Strandgrün. Golf skall spelas i T-shirt och sol, en bestämd uppfattning. Dock har vi något härligt att se fram emot till kvällen.

Lite avhopp och tretton spelare till start, kan vi dra några växlar på det. Jo vi kan konstatera att Strandahl inte kommer att utmana om andraplatsen och att P-J kommer att sänka sin score idag då han har en 14:e plats att byta ut.

Nu är det dags att sprida lite kaffedoft i huset, ta en Naproxen och bara se till att le. Syns snart!

Det har minsann varit höstrusk och annat förr. Inget stoppar en sann Birdieboysare

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *