Snart dags för ny säsong

Ja, nu har vi varit i vintervila en stund. Skinkan hittade sin plats och enligt Björn ferry så kan man vila sig i form med julakorv. Visst det är några månader kvar men vi kan ju börja att rulla igång lite text, gnabb och gnet. 21:a säsongen står inför uppstart och med förväntningsfulla spelare som letar efter klubbor, form och placeringar. Vi får ta en liten tillbakablick innan det blir dags för att vässa klorna.

Vem kan utmana?

Under några år har han dominerat. Två raka segrar och hälften av alla säsonger. Nu gäller det att tvåla till gubben som varit där framme.

Det saknas någon medalj i Närmast flagg och korthålsligan, så gissa om det kommer att fokuseras där. Om någon vill se honom förlora stort så är ni välkomna att besöka Söndrumshallen imorgon den 6 januari. Då spelas det klubbmästerskap i padel och Stefan kommer att ställas mot EM-medaljörerna och Svenska Padelcupmästarna Mats Malmberg och Fredrik Ho kl 18:00.

När det kommer till golfen så kanske det blir fler rundor än de 12 och 14 som spelats de senaste åren. En flytt har också inneburit att kopplingen till Skogaby är avslutad och han ser nu fram mot gröna ytor och härliga kvällar. Tills dess blir det kanske att vässa formen med en Tracer :-).

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *