Kommer fjolårsmästaren fortsätta sin Eriksgata?

De två senaste åren har han vunnit ligan och har 50% av inteckningarna under 20 år. Har han hittat något som verkligen fungerar eller finns det en chans att utmana? Är det lönt att lägga sin betting på Stefan i år?

LA MANGA 2012

Med det nya HCP-systemet har hcp-kurvan peakat uppåt. Nuläget är 15,1 och under de två senaste säsongerna har han spelat ganska intakt på detta. Nu kommer en ny säsong och med byte av golfklubb hoppas han på lite mer spel och träning. Redan nu har han vrit på rangen, då det finns lite kartor, statistik och leaderboards i den så kallade Toptracern. något som passar som handen i handsken.

Det blev även en runda på Tylösand i måndags och skall vi vara ärliga så var det knappast upplyftande. En score på 97 är +25 och det finns massor av frågor att räta ut. Netto 81 och endast 4 par var inget han var nöjd med. Va han nöjd med något då?

Jo utslagen satt ganska fint. 71% fairayträffar och sedan 14% var till vänster och höger. Längsta driven blev 212m och snittet för dagen på drivrarna var 197m. De satt där, men sedan gäller det ju att förvalta dt där läget. Något som verkade omöjligt.

EN OCH ANNAN DUFF IDAG

Även för medspelaren Micke gick det sisådär. En ond arm gjorde det inte bättre på slutet och rundan läggs snabbt till handlingarna. Inget bra genrep men det fanns lite guldkorn för gossarna och räkna med att de kommer att vara med och fightas om 2 veckor även om spelet för dagen inte fanns där.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *