En lång och solig dag kvar

Nu börjar det verkligen dra ihop sig, mindre än 24h kvar till första utslag. Det liksom spritter i kroppen, i alla fall tills man slagit någon boll. Magnus boll har önskemål om att gå ut först och tänker väl att alla är där i tid och förbereder sig, så det bör väl fungera. Verkar ju bli fulltaliga, jag har inte hört något annat :-).

Prognosen pekar nog mot kortbyxor vilket känns underbart. Har ju haft några dagar i Stockholm och förberett mig i mörkret. Växtligheten grönskar nog mer i Halmstad och vi räknar med en fin bana där bollarna rullar på och i rätt riktning.

Får vi några svar

Det finns säkert 100 förhoppningar i morgon. Med största säkerhet kan vi inte dra för stora växlar och se vart året barkar. Dock kommer nog ett antal frågetecken att skapas. Det finns många frågeställningar med intresse och ett antal tävlingar att direkt fokusera på. T.ex. hur många kommer över vattnet på 14:e? Hur är det med fysiken hos alla Birdieboysare? Kommer det att göras någon birdie och hur många ölbollar kommer att tillverkas? Det är ju en diskussion som pågått i 21 år nu, när kommer säsongen då vi gör fler Birdies än just ölbollar… diskussionen brukar oftast lägga sig efter en till två rundor. Vi har inte varit i närheten än så länge. Så om vi alla fokuserar lite mer på utslagen i år så kanske vi kan hålla skenet uppe lite längre.

Med intresse kommer vi också följa några herrar lite extra. Kommer nettoändringen göra att det blir tightare i ligan och vem kommer att ta tillfället i akt att utmana redan imorgon. Om ett dygn vet vi 🙂

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *