Det var tätt på Haverdal

Visst var vi alla lite nervösa innan det drog igång. Vi tackar ödmjukast för lite frukost innan vi slog ut. Drabbningen blev oerhört jämn och efter att datorn gjort sitt och korrigerat lite i resultatleden blev det ännu jämnare.

DÄR FICK NI NÅGOT ATT BITA I!

Med tangerat personbästa brutto knep Börje dagens seger i bruttoligan. Med sina 86 slag var han i ensam majestät och vann med hela 5 slag. Snacka om knockout-öppning! Med sitt fina spel så förvärvade han även segern i Nettoligans första omgång. 70 slag och det är bara att registrera. Han malde helt enkelt ned motståndet för dagen och ser oerhört stabil ut inför säsongen.

Tar vi sedan och tittar på andraplatsen så blev det lite korrigering av Jockes score, då hans 93 innebar -21 en runda på 72. Han behåller sin placering men får broderligt dela den med Göran. Det innebär att båda dessa gubbar får 2 PLP var. Tätt jagandes var Strandahl och Thomas som gjorde fina rundor och rundade in på 73.

BB studio hade lite rätt i sina föraningar

I veckan lyfte vi 4 herrar som troligtvis kommer att spöka till det rejält under året. Göran, Thomas och Strandahl tog sig alla in topp 5. Åter krävdes de låga resultat för att vara på pallen och det är lika bra att inse att det är det som gäller nu.

Att Börje skulle vara där uppe det hade vi nog kunnat räkna ut, men att Jocke som lite tyst legat i vinteride skulle briljera, framför allt med korthålsspelet och två sänkta birdies hade vi inte riktigt förutsett. Här finns en känsla av trygghet och att det kommer mer. Jocke seglar tillbaka till spelet som fanns där för två år sedan.

Resultat

SpelareScorePLP
Börje Johansson701
Jocke Söder722
Göran Backe722
Thomas Larsson734
Jörgen Strandahl734

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *