Seriespelet – 2:a omgången

Andra omgången spelas på Laholm. 2 lag fick full pott på Haverdal och nu är frågan om de kan bevara denna form även på Laholm.

KLÄDKOD VIKTIGT

Omgångens matcher

The Green Hawks – The Black Eagles

P-J och Claes, de så kallade kepspöjkarna briljerade på Haverdal men kommer nu att kontras av ett annat nyblivet kepsgäng med Göran och Stefan. Även de var nära att ta en fullpoängare i premiären.

3 - 0
Full tid

The Purple Ospreys – The Brown Buzzards

Niklas och Jocke i sina fina skjortor var nära att fixa till det i premiären. Tyvärr räckte det inte riktigt och i nästa omgång möter de ett gäng som nästan knep full pott. Börje och Magnus bildar par i The Brown Buzzards. Nu ser det ut att bara bli en fight om 1p i denna match då såväl Jocke som Börje skall pilla sig i naveln istället för att spela golf.

1 - 0
Full tid

The Yellow Owls – The Blue Vultures

Första omgångens andra lag med fullpott skall nu leva upp till sin fina inledning. Räkna med att Tomas och kent i The Yellow Owls är taggade. De får också en dubbelchans i andra omgången då Peter saknas i firma Nilsson/Källström. Hårt tryck på Källström i denna match för sitt The blue Vultures.

1,5 - 0,5
Full tid

The White Albatrows – The Red Falcons

Två gäng som kanske inte är riktigt nöjda med uppstarten i haverdal. Micke och Simonsson i The Red Falcons mot Lalle och Strandahl i The White Albatrows. Dock kan nämnas att Lalles och Strandahls resultat överglänste med god marginal Mickes och Simonssons på Haverdal. Är det en indikation?

0 - 3
Full tid

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *