Match of the day – Holm

Det råder väl inget tvivel om vilken som blir omgångens match, den i fokus. Sällan har dessa herrar fått sådan spaltmeter som under inledningen på den här säsongen. På Holm drabbar de samman i den första semifinalen i Double Elimination.

Vi pratar om Thomas Larsson och Kent Johansson,. Kent blixtrade till något alldeles extra nere på Laholm, slog alla möjliga rekord till höger och vänster- Tänk er bara att göra sin bästa nettorunda med 13 slag och bästa brutto med 15 slag. Ett fenomen som borde vara omöjligt. Att upprepa detta spel vore oerhört stort och vi vet alla hur svårt det är att gå ut efter en sådan runda. Sedan vet vi ju inte hur många slag han tappade på en monsterrunda som denna.

UPP TILL BEVIS NU!

Nu ställs han mot Thomas som går från klarhet till klarhet. Med sin jämnhet och lugnare spel och dessutom ledning i ligan får han gälla som en liten favorit. Innan säsongen fanns inte detta på kartan för Thomas, men han går nu ut i en semifinal som lite av en favorit. Båda spelarna har aldrig varit i semifinal tidigare.

Frågan är vem av herrarna som Holm passar bäst. Vitt och brett och stora greener. Troligtvis kommer matchen att avgöras just på green. Minimera antalet puttar och segern ligger nära till hands.

SEGERN I SIKTE?

Det kommer att bli oerhört spännande att följa den här matchen. Kommer Kent att kunna upprepa bedriften? Kommer Thomas att fortsätta spela jämnt och stabilt? Vem fortsätter att skina?

75 - 71
Full tid

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *