Holm – Vår absoluta favorit

Den tredje juni är det dags för Holms GK. Hol tillsammans med Haverdal och Skogaby är de banor vi spelat absolut mest på. På Holm är våra bästa resultat 72,8 netto i snitt och 91,6 brutto. Det hade väl varit roligt att attackera dessa rekord.

Hur gick det i fjol på Holm?

Micke vann på Holm ifjol med en 72:a och Göran var tvåa på 74. Stefan var bäst Brutto med sina 89. 2021 var ett riktigt vasst år då Jocke vann på 65 netto och Stefan hade 81 brutto. 2020 var det Stefans år då han vann på 67 netto och 82 brutto.

Omgång 3 – Holm 2022 – Birdieboys 2023

Ligaomgång 3 – 2021 (Holms GK) – 5 juni – Birdieboys 2023

Ligaomgång 3 – 2020 – Birdieboys 2023

Intressant omgång väntar

Det är inte utan att vi med nyfikenhet och förhoppningar ser fram mot rundan på Holm. En bana som brukar generera goda resultat och fantastiska vinnarscorer. Dessutom med den utveckling ligan tagit i år så blir det än mer intressant. Vi har ju tidigare berört spelare som Kent som nu gjort braksucce och frågan är om den bomben kommer att fortsätta att brisera. Thomas som verkar gå mot en kanonsäsong, kommer han att fortsätta leverera? Sen har vi Källström som tog en riktig fjäder i hatten senast, kommer han at fortsätta på det nya mönstret? Faktum är ju att han brukar trivas på Holm. Sen har vi ju alltid Stefan som brukar bemästra Holm på ett fenomenalt sätt med bl.a. 89, 81, och 82 bruttoslag de senaste tre åren.

Vi kommer att spetsa detta med en tidig seriefinal i lagspelet. Då de två enda kvarvarande obesegrade lagen möts. Det är Kent och Thomas i The Yellow Owls som tar sig an Stefan och Göran i The Black Eagles. Någon eller några birdies brukar trilla i på Holm, kanske kan vi bevara faktum att vi har fler birdies än ölbollar.

Sedan har vi Börje som började säsongen rent av lysande. Kommer han efter en missad runda vara taggad till tårna och visa vart skåpet skall stå? Eller kommer någon ny lysande stjärna att förgylla Birdieboys-himlen?

Heta tips inför Holm

Det är inte utan att vi får lyfta blicken lite mot dessa herrar. De slår långt, träffar ibland rätt och har en viss förkärlek till Holm. P-J, som ofta lämnar drivern hemma har kanske hunnit fila lite på formen. Vi blir inte förvånade om han nu tar fram segersvingen. Vi har länge väntat på Niklas första triumf, nu tror vi chansen kommer. Han har börjat spela mer stabilt med några 100% fler fairwayträffar. Med Holms breda fairways ligger mattan öppen för honom. Jocke verkar vara tillbaka i gott slag och ser ut som en nyspunnen katt på banan. Stefan har en vana trogen att lyckas på Holm, även om han i år inte fått till knorren på resultaten.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *