Niklas lovar stordåd

Inför säsongen 2023 stod det tre spelare utan seger i en omgång, nu återstår en. Dock så vet vi att han utlovat stordåd under säsongen. Vi minns under upptakten i kyrkan hur han lovade att utmana brutto i totalen, glad som en speleman och med ett självförtroende utan gränser. Vi vet dock att Niklas sakteliga, säsong efter säsong stärkt sina kort och finslipat spelet. Känslan är att det nu finns inom räckhåll och att dessutom Holm som hemmabana är ganska passande.

– DET ÄR I ÅR DET KOMMER SKE!

Tittar vi lite historiskt på Holm så var fjolåret kanske inte det mest lysande, men inte heller helt i mörker. 100 brutto och 80 netto var resultatet då. 2021 var ett ganska bra år för Holmrundan då Niklas rundade ut på 73 netto och 93 brutto. 2021 hade han 96 brutto och 79 netto. Vi tänker att det varit gångbara resultat, men att det krävs lite extra för att pusselbiten skall falla på plats.

Holm är en bana som passar långtslående Niklas som handen i handsken. Han har gått till att bli mer stabil på sina fairwayträffar och jobbar nu frenetiskt med att få inspelen att sitta. Kommer dessa på Holm kommer han att bli livsfarlig.

Vi vet att han kommer att vara fullt fokuserad på ettans tee, kommer att göra allt för att bollen inte skall snurra ut åt höger. Sitter första utslag så lovar han att bli en het kandidat för dagen.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *