Holm 3 juni – Första utslag 09:25

Vi samlas runt 9 och tittar igenom dagens runda. Vädret kommer att vara perfekt för golf så glöm inte solsmörja, ledvätska och annat tillbehör. Årets tredje runda och vi kanske får se vissa tendenser eller saker som utkristalliserar sig. Kanske blir det än mer turbulent och härliga virvelvindar i ligans olika tabeller.

Kvartsfinalbollen DE – 09:25

Börje Johansson (Brown Buzzards)
Missade sist och är nu fast beslutsam om att bevisa att han kommer att vara This year Man!

Jocke Söder (Purple Ospreys)
Missade också senaste rundan, men började året fantastiskt. En goekänsla råder i kroppen och första utmaningen blir att beta av Börje i cupen.

Göran Backe (Black Eagles)
Kommer att smyga med och trots en lite tuffare runda på Laholm så visade han på Haverdal att kapaciteten finns där för något riktigt stort. Fokus blir också på omgångens lagmatch, där Black Eagles är tvåa i totalen.

Stefan Thorvaldsson (Black Eagles)
Inte lossnat riktigt, men nu står en av favoritbanorna för dörren. Räkna med heltaggning och det finns bara ett som gäller. Tillsammans med Göran skall de också göra stordåd.

Cup-bollen – 09:51

Thomas Larsson (Yellow Owls)
Nu börjar han känna pressen och kanske är den lite ovana situationen som ligaledare lite pressande. Dessutom spelar han semifinal i cupen och i ligaledning med laget. Håller han även denna runda så kommer leendet att utvecklas ytterligare.

Kent Johansson (Yellow Owls)
Efter triumfen senast dansar han på små rosa moln likt en primadonna i balettskor. Kommer spelet att bestå, var det något stor vi fick bevittna på Laholm? Semifinal dessutom!

Jörgen Strandahl (White Albatrows)
Letar fortfarande efter det där lilla extra. Kan det bli så att det kommer på hemmabanan? Jörgen kommer dessutom att fokusera på korthålen där han hittills levererat.

Peter Nilsson (Blue Vultures)
Gick alla 18 på Haverdal men kroknade lite mot slutet. Missade Laholm, men nu får vi se om ryggen håller och om spelet kommer att sitta där. Inte helt nöjd med uppstarten av året så räkna med att herr Nilsson nu kommer med knogjärn som redskap.

Form-bullen 10:00

Stefan Källström (Blue Vultures)
Helt plötsligt satt det där och triumfen var ett väntat ögonblick. Med en go känsla i ryggraden kommer han att gå ut avslappnad, nästan utan krav. Fast små griller i huvudet om att ett lyckat resultat till kommer att generera en go semester och en lustfylld höst. Nu är det upp till bevis.

Niklas Ljung (Purple Ospreys)
Lovade stort innan säsongen och har de senaste åren kommit allt starkare. Nu på en av favoritbanorna och ni kan räkna med en tyst Ljung som vet att starten är av betydelse. Han kommer att gå för det.

Jörgen Simonsson (Red Falcons)
Ja, det blev ett lyft på Laholm och vi vet att det finns en oerhörd potential i Simonssons spel. Nu gäller det att på samma fina sätt bemästra spelet under 18 hål. Han kommer att bli livsfarlig på Holm.

Micke Åberg (Red Falcons)
Visst, det var ett fall framåt senast men Micke förväntar sig mer än så. Trenden är dock att det går åt rätt håll och han vet att det kommer att börja krävas lite resultat snart. Han kommer inte att lämna något åt slumpen på lördag.

NU SVINGAR VI LOSS

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *