Ny stormatch i seriespelet

Lagspelet går nu in på sin fjärde runda och det är ganska jämnt. Thomas och Kent kan inte ses som någon överraskning längre. De har nu tre raka segrar, även om det varit med minsta marginal i de två senaste. De toppar fortfarande tabellen, men med samma poäng som The Red Falcons. Dock har Thomas och Kent en förödande nettoskillnad (målskillnad). På tredje plats återfins The Purple Ospreys med Jocke och Niklas. Nu möts dessa två lag i 4:e omgången av lagspelet.

3 - 0
Full tid

Thomas säker på sin sak

Thomas är säker på sin sak, det är i år det skall ske och lagspelet är en viktig pusselbit i helheten. Vi har inga planer på att slå av på takten. har vi kunnat besegra P-J/Claes i the Green Hawks, Peter/Källström i the Blue Vultures och Stefan/Göran i the Black Eagles så kan vi säkerligen fortsätta på inslagen väg. Thomas har stått för stabiliteten och Kent har levererat, så det är inte konstigt att självförtroendet är på topp.

Jocke tror att han hittat nyckeln

Det är oerhört lätt att tappa konceptet eller spelet och desto svårare att hitta nyckeln till framgång. Jocke visade under de första hålen på Holm att han kan spela briljant golf. Dessutom visade Niklas gryende form, vilket gör att de tror sig kunna rå på serieledarna. De sticker ut hakan och säger att de skall tvåla till dom med besked.

Vi som står bredvid tror att det är omöjligt att tippa denna match. Tittar vi till resultaten på Holm så var The Yellow Owls totalt 8 slag bättre. Så frågan är vem som tar lillfingret och sticker iväg lite.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *