Två 63:or blev 60

För 20 år sedan var snittåldern runt 40 för en Birdieboysare. Nu har vi växt lite, men har barnasinnet kvar. Nu har vi passerat det faktum att 50% av gubbarna har passerat 60 och det är tillåtet att gå med gubbakeps, ta en kaffe istället för att värma upp, välja spel vid soligt väder och ta det som en vardagspromenad.

I år är det två farbröder som klivit över strecket och sett ljuset från den andra sidan. Två gubbar som genom åren skördat stora framgångar i Birdieboys. Det räcker inte med ett blad för att få ned deras meritlista.


De har skrivit in sig i historieböckerna för evigt. Micke har skrivit in sig 9 ggr i Hall of Fame, 6 ggr netto och tre gånger brutto. Peter är en värre med hela 32 registreringar i Hall of Fame, 15 gånger netto och 17 gånger brutto. Detta på 20 säsonger.

Micke vann ligan 2011 och 2014, Peter vann 2005, 2007 & 2017. Peter har hela 7 inteckningar i Birdieligan och Micke 1, men de har en gemensam toppnotering på 4 birdies under en säsong. I Dreamscoren har Micke varit vassast 2 ggr och Peter 6.

Micke Åberg

Peter Nilsson

Stort grattis till alla segrar och till de 60!

Sharing is caring!

2 kommentarer

Gå med i konversationen

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *