Röster inför Tönnersjö

Medianrundan står inför dörren och spekulationerna är många. Spelarnas inre röster gör sig gällande och de flesta har siktet inställt och tankar kring rundan. Funderingarna är flera och förväntningarna höga.

Jag har fokus på kvartsfinalen och målet är givetvis en semifinal mot Börje. Vet också att om jag lyckas få en hyfsad score så är jag med i racet om totalen. Målet är givetvis en plats i ledarbollen på sista rundan, då kan allt hända.

Jag kommer ju att spela under press, det passar mig! Tönnersjö kan jag och behöver en bra placering för fortsättningen. Det måste bli pallen i helgen.

De flesta spelarna börjar nu spela med lite press på sig. Alla jagar toppnoteringar och vet vad som gäller. Sen har vi de som spelar jämnt och vet att det i slutändan kan räcka riktigt långt. Några utmanare med en enskild guldkantad runda vet att en till och de är med.

Den där 68:an gav ju mersmak. Skall hitta den känslan igen på lördag för då kommer jag att vara med på riktigt. Har väntat länge på detta läge så nu tänker jag ta tillfället i akt och utmana de som tror de har sitt på det torra.

Jag har ju en etta, hur svårt kan det va? En till och de andra kommer att sätta skrattet långt ner i halsen. Tönnersjö låter utmanande, men bara det långa spelet sitter där så kommer resultatet. Se upp, jag är i form!

De som brukar vara med

Vi har ett antal spelare som alltid på något sätt är med och slåss i toppen. I år har de fått oväntad konkurrens och risken för besvikelse är lika stor som chansen att lyckan åter ler.

Med tanke på mitt spel det senaste var jag inte nöjd med en total femteplats ifjol. Nu har jag skapat goda förutsättningar igen då jag har en etta och en trea. Fokus blir denna runda på att övervinna Tönnersjö.

Tönnersjö kommer att passa mig fint. Spelet går bättre och bättre så det finns förhoppningar om att det här kan bli riktigt bra. Räkna inte bort mig för jag räknar med att vara med i ledarbollen.

Mätt på segrar? Aldrig, det skulle vinnarskallen aldrig tillåta. Visst, just nu leder jag, men resultaten ser lite skrala ut och jag vet att det behövs betydligt mer. Tönnersjö kommer att passa mig fint, skall spela smart och ta kommandot.

De svårtolkade lirarna

Jag spelar jämnare nu, väntar bara på knocken. Den kommer, men vet att om jag fortsätter med jämna resultat så finns alla möjligheter vilken runda som helst. Skall se om jag fått nog av skog och köra in en kil i det förutsagda.

Det är lite upp och ned, men Tönnersjö kan nog ge mig mersmak. Det hade varit så skönt att ta steget från de som är precis efter till att vara med och slåss om det. Fast det är ju endast upp till mig, det kommer nu!

Se upp, här kommer de som siktar på det blå

Ni vet vad jag kan och det skall ni få se igen. Jag har lite go känsla i kroppen och den delade segern senast gav mersmak. En bra placering nu på lördag och jag är med på allvar. Min känsla är att jag fixar det!

Känns som jag spelat lite mindre i år. Pulsen har inte riktigt varit där, men då så många är med och slåss är det kanske dags för mig att smyga mig med in i leken. Tönnersjö är klurig, men jag tar sats och siktar högt.

Spela mig i form? Aldrig, det bara finns där! Med tre raka missade rundor är jag kanske uträknad, men det passar mig fint, då kan jag kontra och spela mig själv framåt i positionerna. Nu kör vi så det ryker.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *