Två omgångar kvar av lagspelet

Med två omgångar kvar av lagspelet tätnar en dimhöljd upplösning. I näst sista omgången får vi en sen men ändå nervkittlande och kommande dramatisk seriefinal. Vi har två lag, som hittills under året dolt både det ena och det andra, ett gäng smygare som precis i rättan tid drar fram sina ess i rockärmen. Vi har fyra spelare, som alla är potentiella spelare i en kommande ledarboll på Tylösand, men frågan är om de kan håla blodet i ådrorna på rätt temperatur.

Seriefinal mellan The Red Falcons och The Purple Ospreys

0 - 3
Full tid

Vi har fyra spelare som alla har kapaciteten att vinna i det individuella. Nu skall de göra upp i en riktigt tight seriefinal. Vi har The Red Falcons som är på delad andraplats med 8,5p och de ställs mot The Purple Ospreys som leder på 9p.

Vi har i Red Falcons Micke Åbergs som började säsongen lite avvaktande, men som sedan sakta men säkert, likt en sengångare, tagit sig fram mot målet.

Vi har i samma lag Jörgen Simonsson, som sin vana trogen är med i ett lag som har stora chanser att kamma hem titeln. Han har ju vunnit förr. I andra laget ställs de mot Jocke Söder, som spelet lysande under större delar av de rundor han varit med i i år. Han har två missade rundor men kommer att lyfta som ett jetplan inom kort. Dessutom finns där en alltmer stabil Niclas som tog ansvaret sist för laget och dessutom gjorde sin första inteckning som segrare av en ligarunda.

Kan du spå denna fight?

SpelareMickeSimonssonJockeNiclas
LagRed FalconsRed FalconsPurple OspreysPurple Ospreys
Plac lag2211
Poäng lag8,58,599
Nettoskillnad lag+7+7+13+13
Tidigare lagvinster1200
Sista motståndareBlack EaglesGöran/StefanWhite AlbatrowsLalle/Strandahl
Ind. lag Poäng352825,524
Netto PLP (Plac)36 (6)43 (9)47 (13)32 (3)
Brutto PLP (Plac)29 (3)44 (9)44 (9)32 (5)

Troligtvis är det dagsformen som kommer att avgöra? Falkenberg är alltid en tuff bana, men de kommer alla att gå i samma boll och ha fullständigt koll på varandra. En dubbelseger och man sätter sig själva i förarsätet. Naturligtvis finns det alltid en liten brasklapp, det gäller att ha koll på Black Eagles också, som har 8,5p. De möter femman The Blue Vultures som vid en dubbelseger kan ge sig in i fighten.

Sharing is caring!

En kommentar

  1. Enligt tipset är The Red Falcons favoriter då de har 6 tips, 4 för oavgjort och två tror på Niclas och Jocke. Kanske de själva, men vilken trigger 🙂

Gå med i konversationen

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *