En omgång som bara bakade ihop det

Till att börja med får vi gratulera Niclas som tog sin andra raka seger och denna gång ohotad ensam. Niclas gick runt rundan på 75 i ett bedrövligt väder. Strongt gjort! Niclas har spelat i så många år och aldrig fått till det riktigt, nu har han två raka. Vad är det som händer? Naturligtvis blandar han sig i toppstriden på allvar nu. Tillsammans med Börje är de de enda som har två vinster.

Mer om nettoligan kommer under veckan.

DEN HÄR GÅR FÖR SEGER

Rundan bjöd på många svängningar och nämnas kan att Peter också lyckades blanda sig i den tuffa toppstriden. Peter kom på andra plats med 78, tre slag efter Niclas. Stefan tog en liten skalp, trots miserabelt spel under de 9 första hålen. Han slutade trea på 79. P-J och Simonsson klippte till med en fjärdeplats med 80. Det kunde nog inte Simonsson tro när han satte sig i bilen på väg hem. P-J lyckades med detta också närma sig toppen. Göran och Börje som spelade semifinal misslyckades kapitalt. Båda hade chansen att verkligen ta tag i nettot, men detta gjorde att det packade ihop sig ytterligare. Thomas gjorde en runda som också fick honom att vara med i slutracet.

Stefan vann bruttot på 94, tre slag före Peter och därefter P-J. Stefan och Niclas stod för varsin birdie och det var någon mer ölboll 🙂

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *