The Purple Ospreys väg mot guldet

Även om det teoretiskt inte är riktigt klart så är de i en sits där de kan beställa skräddarsydda gröna kavajer. Hur har deras resa varit? Hur har de lyckats placera sig själva i denna tronstol? Här följer en lite n kort resumé av deras väg mot guldet.

Omgång 1 – Haverdals GK (22 april)

1 - 1
Full tid

Här ställdes laget mot The Black Eagles i premiären. Motståndarna var Stefan och Göran och marginalerna var på deras sida. Jocke vann bästbollen mot Göran med 71-72. I sämstbollen vann Stefan med 75-80 mot Niclas och premiären slutade således 1-1.

The Purple Ospreys: 1p

Omgång 2 – Laholms GK (14 maj)

1 - 0
Full tid

I omgången mötte de The Brown Buzzards som hade fått Magnus långtidsborta samtidigt som Börje fick kasta in handduken. I The Purple Ospreys fick Jocke lämna återbud och Niclas kunde i egen regi med en runda på 78 inkassera segern. resultatet skrevs då till 1-0.

The Purple Ospreys: 2p

Omgång 3 – Holms GK (3 juni)

0 - 3
Full tid

Här ställdes laget mot Claes och P-J. Ingen av motståndarna dök upp så det blev en lätt W.O med 3-0. Jocke gjorde en 80 runda och Niclas klippte till med en 74.

The Purple Ospreys: 5p

Omgång 4 – Skogaby GK (1 juli)

3 - 0
Full tid

På Skogaby spelade Jocke bedårande golf och landade på 72. Kent och Thomas som spelat så fantastiskt tidigare kom ner på jorden och kunde inte bjuda upp till riktig kamp. Jocke vann bästbollen mot Thomas med 72-84 och sedan säkrade Niclas dubbelsegern mot Kent med 86-90.

The Purple Ospreys: 5pThe Purple Ospreys: 8p

Omgång 5 – Tönnersjö GK (29 juli)

1 - 1
Full tid

I den femte omgången hade de ett tufft utgångsläge. Jocke kunde inte närvara utan Niclas fick ensam hantera före detta Tönnersjöspelaren Peter och Källström. Det blev en hård fight där Niclas med minsta marginal lyckades vinna bästbollen över Peter med 76-77. Sämstbollen gick sedan till Källström. Resultatet blev därför ett oavgjort sådant, 1-1.

The Purple Ospreys: 9p

Omgång 6 – Falkenberg GK (12 augusti)

0 - 3
Full tid

De bärgade sitt utomordentliga läge genom att i seriefinalen piska till The Red Falcons. Niclas vann bästbollen mot Simonsson med 75-80 och Jocke vann sämstbollen mot Micke med 82-86. Segern skrevs till 3-0 och nu tågar de mot guldet.

The Purple Ospreys: 12p

Omgång 7 – Rydö GK (2 september)

I sista rundan ställs de mot The White Albatrows som fightas med The Brown Buzzardsom att inte hamna på 8:e plats. Lalle kommer inte till start och därmed är det i dagsläget så att de redan säkrat 1p. Med den poängen kommer deras ledning att vara ointaglig för övriga.

Jocke och Niclas är i år obesegrade hittills. Något som ser ut att stå sig genom hela säsongen. De har fyra vinster och det är bara The Black Eagles och The Blue Vultures som lyckats med bedriften att spela oavgjort mot dessa lirare.

Birdieboys seriespel 2023 – Birdieboys 2023

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *