Dead men running wild

Så här en bra bit in på säsongen och givetvis med spridda skurar på deltagandet, så börjar det utkristallisera sig lite i toppskiktet. Hur är det med första hålet, är du morgontrött? Eller faller du in i dvala efter fikat och orkar du hela vägen?

IM RUNNING WILD! NO WAY, IM GOING FOR THE SHORT HOLES! PRACTICE MY FRIENDS!

Dead men walking – Birdieboys 2023

Kent is the man, han har ryckt åt sig en betryggande ledning i arla morgonstund med sina 43 nyttjade slag på ettan. Han är fyra slag före Micke och sedan har vi en trio med Stefan, Källström och Thomas på 37.

Efter fikat, eller matkoman är ledningen för Kent ännu mer betryggande. Med sina 44 slag på 10:an är han sju slag före Göran och 8 före Simonsson. När det kommer till uthålligheten så är det lite jämnare, där leder Kent bara med ett slag på sin 40 slag. Goda tvåor är Göran och Niclas på 39 och Simonsson ytterligare ett efter.

Givetvis kommer vi att uppdatera dessa listor med snittscorer efter säsongen, men det är ju rakt av som gäller, så spelare som mörkar och inte kommer till start under någon runda kan leva i det lugna. Fram till snittscorerna levereras.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *