Kommer Rydö att ge svaren?

Det finns många frågor som säkerligen på ett eller annat sätt kommer att få sina svar under nästa runda. Det är 33% kvar av rundorna, men efter Rydö återstår bara 2. Vi vet att många har chansen, men sakteliga försvinner en efter en. Vi vet att Magnus inte får någon score i år, Vi vet att Claes missat för många rundor för att nå en hyfsad score. Vi vet att Lalle inte kommer till start på 2 av de 3 avslutande rundorna och därmed spelat bort sina chanser. Vi vet att Strandahl missat de två senaste och därmed får svårt att nå ända fram.

På Rydö kommer finalen i cupen att spelas, men det är många spelare som också kommer att följa Börjes spel. Kommer han att göra det besvärligt för resterande spelare? Vad händer om han misslyckas på Rydö, träder nerverna in då? Börjes Rydörunda kommer att vara direkt avgörande för hur utgången av fortsättningen kommer att se ut. Sen har vi ju Niclas, kommer hans trend att hålla i sig? tredje raka? Vad innebär ett bra resultat för Niclas?

Peter har spelat upp sig ordentligt och vet att ett lyckat resultat kommer ge honom oerhörda fördelar framöver. Tidigare spelade han med eggen mot strupen men har vänt den trubbiga morakniven mot andra nu. Thomas har fortfarande alla möjligheter och frågan är om axeln håller, för gör den det så kan vi räkna med ett leende i extas.

Stefan och Micke vet precis vad som krävs, här har vi inte råd med några fadäser utan det är toppspel som gäller om de skall vara med i racet. Även Jocke som trots två missade rundor har samma förutsättningar, det gäller att lyckas nu.

För Källström och Kent gäller det att hitta tillbaka till Laholm, det är just det spelet som krävs. Inga duffar, inga OB och inga marginaler. P-J missar rundan och därmed kanske tåget gick. Simonsson vet också att det inte räcker med någon plats utanför pallen.

Göran vet att han kommer att vara med i toppen, det är nu det skall bära eller brista. Visst ett hyfsat resultat räcker långt men kronan på verket behövs inför slutstriden.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *