Den snabba vägen in i historieböckerna

Att skriva in sig i Birdieboys historia finns det många sätt på. En av de snabbaste är att vinna den årliga tävlingen för Närmast flagg och Längsta drive på avslutningsrundan. Under året som gått har spelarna i Birdieboys praktiserat lite på detta ändamål. Hela 6 gånger har vi lirat en Längsta drive och inte mindre vid 13 tillfällen har det varit Närmsta flagg.

Strandahl och Stefan har vunnit Längsta drive två gånger var under året. Dessutom har Jocke och Lalle varsin vinst. När det kommer till Närmast flagg är Peter alltid med. Han har tre vinster i år. Stefan och Micke har två var. Dessutom har Börje, Jocke, Källström, Lalle, Göran och Simonsson en var.

Läs om dessa tävlingar under Cup och 2023 i menyraden.

I historieböckerna jagar Peter med sina 4 Stefan som har 5 längsta drive.

Längsta drive – Birdieboys 2023

I närmast flagg är Peter med sina 4 vinster jagad av fyra spelare med tre vinster. Det är Claes, Magnus, Micke och Simonsson som jagar.

Närmast flagg – Birdieboys 2023

Visst finns det lite att konstatera kring dessa tävlingar. Stefan har aldrig på 20 år vunnit Närmast flagg, en titel som saknas så han kommer att vara sjukt fokuserad på detta hål. Micke vann närmast flagg under första säsongen 2003 och Peter vann längsta drive det året.

Nu ser vi med spänning fram mot vilka hål tävlingsledningen väljer ut.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *