Fredagen den 24 november

Tänker att vi helt klart kör på detta datum. Dels för att jag vet att det snart lackar mot jul och då brukar folk ha fullt upp, sen kommer baksmällan efter nyår. Dessutom känns det skönt att i lugn och ro få bygga upp nästa års arrangemang med lottning av lag & Cup. Dessutom är man gräsänkling :-).

Tänker att vi beställer pizza och var och en får ta med lite dricka. Det blir lite bilder och lite mer prisutdelning. Vi har ju några tävlingar kvar förutom Nettot, bruttot, närmast, längst och birdies. Bland annat har vi lag, cup, korthålen, årets……

Givetvis utlovas det tävling och goa skratt. Tänker att ni kommer när ni känner för det från 17:00 och framåt. Serveras lite glögg vid 17:30 och sen tutar vi på med käk, lottning, prisutdelningar varvat med vartannat.

Alla har ju inte svarat, men av de som svarat så kommer 77,78% av Birdieboys.

Adressen är Logvägen 8 och det kan vara svårt med parkering, finns en gräsplätt innan svängen (korsningen). Andra alternativ är ju skjuts, cykel eller buss till Trollberget.

FÅR VI IHOP DET HÄR?

Kan alltid vara bra att plugga på lite eller ha redskap som innefattar AI för kvällen :-). Det kanske blir åka av i tidsmaskinen framåt eller bakåt, vem vet! Är det någon som är allergiker, ta ett piller… det finns katt i huset.

Är det dags nu?

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *