Black Eagles tar hand om Haverdal

Med exakt en månad till första utslag börjar pusselbitarna falla på plats. Vi vet redan nu att det blir Haverdal i gryningen söndagen den 28 april. Troligtvis i soligt väder. Vanan trogen är det Thomas och Börje som arrangerar denna runda. Året till ära är de även partners in Crime, då de skall kompanjera i laget The Black Eagles.

Börje hamnade i fjol på en delad fjärdeplats med 15 plp och Thomas blev sjua med 26 plp. Med andra ord två spelare som hamnade på övre halvan och får ses som en het kandidat under året som kommer. Rykten säger att Thomas skavanker är på väg att försvinna och Börje lever en sol och vårares liv med stränder varvat med golfspel.

De kommer i premiären att ställas mot The Purple Ospreys bestående av Kent och Claes. Där vet vi att en annan strandraggare redan kastat in handduken, så fältet ligger uppe för The Black Eagles.


THE BLACK EAGLES

Börje med en Birdie och Parprocent på 20,14% och Thomas med 5,56% samlade i fjol ihop 5 pallplatser samt två fjärdeplatser. Börje snittade 75,0 netto och Thomas 77,0.

Helt klart blir de ett gäng att jaga i år.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *