En nyfunnen höst

Under rundan på Tylösand upplevde vi en scenförändring, en brinnande låga som flammade. Utan smärta och värk, utan tappad höft och med en rygg som höll så svarade Thomas för briljant spel och en förkrossande seger med fem slag. han har nu lovat att resan nedåt i HCP-systemet kommer att fortsätta. Vi har ju under alla år sett det potential som finns och lyckan när nu delsegern kom gick att ta på. Thomas själv kom direkt ihåg La Manga West, men nu satt den där på riktigt.

– JAG HAR FUNDERAT FÄRDIGT NU!

Han är laddad och ser fram mot avslutningen med höga förväntningar. Han hoppade upp rejält i Nettoligan och har en öppen chans att klättra ytterligare. Just nu 7:a, men han siktar högre. Årets rad med placeringarna 1, 5, 6, 6 & 7 som de räknade resultaten visar också på en stabilitet över säsongen. Det har funnits där hela tiden, men med skavankerna ameliserade så står han där med stort självförtroende och en iver att slå ut. Årets räknade snitt på 75,8 netto är gångbart vilken runda som helst.

I och med det nyvunna självförtroendet seglar också tankarna upp. Lagtävlingen har hela tiden varit ett fokus för Thomas och nu kommer han att storsatsa. Black Eagles är visserligen 7p efter, men vi vet att det är många pinnar att spela om och tillsmmans med Stefan kommer de att hugga såväl i bästbollen, flaggtävlingarna och den individuella rundan. Så se upp för Black Eagles, de har fått vittring och känner sig oerhört laddade inför uppgiften.

– SIKTET ÄR INSTÄLLT

Thomas är visserligen i slaglägei ölbollsligan, men den avprioriterar han nu och satsar mer på att inteckna någon birdie. Thomas var med sin 69:a den femte spelaren det här året, den här säsongen, som intecknade sin bästa ligarunda Netto någonsin. Han är i fint sällskap där med Börje, Claes, P-J och Niklas. Även Peter har tangerat sitt rekord. Det finns även en runda kvar att göra en hel del förändringar i Dreamscoren. Form-indikatorn pekar också på att det är och kommer att bli en bra säsong för Thomas Larsson.

Under säsongen har han visserligen haft lite svårt att hitta parfeelingen, men den är i antågande. Den stora vinsten är att de riktiga skithålen och quattrosarna har minskat med bred marginal. Så räkna med att formtoppen håller i sig och att han blir supergiftig i Hässleholm.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *