Har du koll på formen?

Förra årets betting har inte hunnit delats ut innan det är dags att fundera på nästa. Hur kommer kommande säsong att se ut? Håller formen för Börje och de som bubblade förra året, kommer de att ta nästa kliv. Flera spelar allt mer och har mer tid för golf, hur kommer det att gå om P-J fyller alla rundor? Ja, det finns många frågor att begrunda.

Här kommer ett litet underlag att ha i betänkning när ni satsar, kan statistik hjälpa oss att få fram rätt bett. Här finns mängder av beräkningar. Du kan ta del av “Hall of fames” (Pallplatser genom tiderna) och hur det gick i “Birdieboys leugue” 2020. Förra årets snittscorer Netto samt PLP (Placeringspoäng).

Du kan också fundera över formindikatorn som levererar hur det gick ifjol kontra tidigare år. Vem är het? Vem är kall? Det finns också en ATP-indikator som tolkar resultaten ifjol ur ett netto & bruttoperspektiv. PGA-indikatorn visar inspelningpoäng $ i form av pallplaceringar. Det finns också möjlighet att kolla hur det gick i spelet med birdies/par.

Sen kan ni göra ert val efter första rundan. Då har ni även koll på jokern :-).

Sharing is caring!

En kommentar

  1. Kul statistik😀😀😀 Snyggt jobbat Stefan!!
    Undrar om jag ska gå på statistik/sannolikhet eller om jag bara blundar och slår/väljer som jag brukar göra?? Kanske bra att mixa lite😜🏌️‍♂️

Gå med i konversationen

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *