Prisutdelning 2020 – 1 april

Mycket att ta igen under kommande event hemma hos Börje. Lite som skall premieras och minnas. Samling 16:30 och det verkar bli sol och cirkus 8 grader. Vi kommer även att gå igenom lite inför kommande säsong, de planerade rundorna och ansvar. Så vi tar en titt på kalendarium och ser lite på vad ni kan finna på hemsidan. Jokern skall välkomnas och beslut fattas om lag. En påminnelse om Betting och redovisning av fjolårets betting finns också med på agendan. Sedan blir det lite nyheter som Double Elimination, Seriespel (lag) och korthålsliga. Tänker att det går en och annan pilsner och att det blir en rykande start och tillställning. Stämsång a la “Nu är det jul igen”, ja den varar ju till Påsken så glöm inte minipaketet och annat ni kan bidra med.

Här är årets prisdeltagare i alla möjliga olika kategorier.

Traditionella kategorier: Årets spelare (Netto), Bäste spelare (Brutto), Ölbollsligan, Birdieligan, Närmast flagg och Längsta drive.

Speciella kategorier: Årets dreamscore, Årets fullegubbe, Lagtävlingen, Picture Challenge

Årets nomineringar: Bästa netto, Bästa Brutto

Årets spelare

4. Micke, 5. Magnus, 6. Göran, 7. Thomas & Claes, 9. P-J, 10. Källström, 11. Jocke, 12. Niklas, 13. Simonsson, 14. Lalle, 15. Strandahl

Bäste spelare

Birdieligan

Ölbollsligan

Längsta drive

Närmast flagg

Lagtävling

Picture Challenge

Årets Dreamscore

Årets fullegubbe

Årets Bästa Brutto

Årets Bästa Netto

Mest värdefulle spelare (lag)

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *