Fråga 2 – Vem blir årets spelare?

Vår huvudtävling, “Årets spelare” är en prestigefylld historia som grundar sig på nettoresultaten. Det är i år 18:e upplagan av turneringen. I fjol vann Börje och fick sin första inteckning i tavlan, som är gjord av Uffe Schlüter. Det är också den tredje uppsättningen av tavla, som man får behålla efter tre vinster.

Stefan har 8 inteckningar, Peter och Magnus 3st var, samt Claes, Micke och Börje har 1 var. I nuvarande tavla har Stefan 2, Peter, Magnus och Börje en var. Så vem tar hem den i år?

Trots att ligan är jämnare än någonsin och att vi förra året hade flertalet olika vinnare på väldigt låga resultat så är tipset ganska entydigt. Stefan är favorit till titeln och om det skulle inträffa så kommer tavlan att spikas upp för gott på Söderkaj.

“A good golfer has the determination to win and the patience to wait for the breaks.”

Gary Player

Visst skulle tipset här kunna vara en indikation på hur Bettingen skulle kunna se ut. Dock så vet vi att man får rösta på tre spelare och givetvis har oddsen en stor betydelse. Enligt detta tips skulle Stefans odds vara ganska lågt och utdelningen mager.

Enligt Birdieboys är Stefan favorit och utmanas närmast av Micke. Även Börje och Jocke får var sitt tips.

Vem tar hand om tavlan?

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *