Jubilarer

Ja, det är väl på plats att nämna en och annan jubilar. detta kan ju ske på många olika vis. Under upptakten firades Göran och Claes då dessa två herrar nått äldre milstolpar i livet. Inget som kommer hindra dom från framtida framgångar.

Claes och Göran

Herrarna i hagen firades med var sin flaska rödtjut och en liten tavla. Nu finns det ju även andra, lite ungdomligare bönder ute i hagen också. En speciell bonde som är mitt uppe i livet och som antagligen kommer att vara sist upp med klubborna från källaren om man får tro sociala medier. Eller så är det så att hemmet inte har någon källare och de står prydligt i hallen året runt.

P-J

P-J – Mitt i livet, mitt på tee, mitt på fairway?

Detta skall naturligtvis uppmärksammas också. En av minstingarna har nu blivit stor, ja vem är egentligen yngst? Som sagt var det finns massor av sätt att fira eller jubilera. Så här när första rundan för säsongen 2021 är avklarad så är det dags att hedra och uppmärksamma en annan man i sina bästa år. Vi sponsrar alla med våra små egenheter, det faktum att alla skall trivas i ligan. Några mer än andra, men alltid med glimten i ögat :-).

Lalle Johansson

Lalle, en ödmjuk herre som varit i toppen av ölbollsligan många gånger och har lagt ett antal 20-lappar till kassan för öl. Något som vi alla får del utav. Så det vi nu skall fira är att skänka ett stort tack och hoppas på god fortsättning. Lalle Jubilerar med 100 bollar av karaktärssmak.

En herre med god smak!

Med 2000:- i botpeng är han nästan värd en egen sponsorplats här på webben. Så visst, det finns alltid olika anledningar till att fira.

Ölbollar

RankSpelareLagÖlbollar totBeer
1sweLalleThe Green Hawks1053
2sweGöranThe Purple Ospreys811
3sweStrandahlThe White Albatrows7311
4sweThomasThe White Albatrows678
5sweClaesThe Yellow Owls602
6sweMagnusThe Black Eagles463
7sweJockeThe Brown Buzzards424
8sweSimonssonThe Blue Vultures411
9sweMickeThe Green Hawks393
10sweBörjeThe Red Falcons391
11sweKällströmThe Black Eagles173
12sweP-JThe Brown Buzzards175
13sweStefanThe Red Falcons161
14sweKentThe Purple Ospreys121
15sweNiklasThe Blue Vultures106
16swePeterThe Yellow Owls90

Kanske har vi under dagens runda, samlat på oss ytterligare eller är det i år det skall ske, precis som en trisslott, plötsligt gör vi mer birdies än ölbollar. Skall vi tro gissningarna i Birdieboystipset 2021 så är det nog så. Deadline för detta tips gick ut för 4 timmar sedan, alltså vid 8-snåret i morse. Nu är det bara att följa säsongen och se hur bra kännedom vi har, en tävling i sig.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *