Vem behöll formen över vintern?

På hemsidan finns det ett antal index för att kontrollera formen. Givetvis ett bra underlag för betting och kanske en indikation på hur det kommer att gestalta sig. Visst det kanske inte är så lätt att förstå! Hur tror du att just du har konserverat dina slag och höften under året? Hur är det med synen och rörligheten?
Det skall vi försöka analysera här:

Formindikatorm

Formindikatorn som baseras på brutto, netto, dream, i förhållande till bästa resultat. Det finns även en liten formel för birdies och öl inbegripet. Börje, Magnus och Jocke levererade alla under rundan i Haverdal. Det vi kan se är att Börje slår in på sin utstakade väg som den mästare han är. Niklas höga siffra beror på att han inte deltog under första rundan och Kent är svårbedömd då han inte har tidigare resultat utan beräknas mot samma siffror, bästa runda mot aktuell var ju samma.

ATP-index

ATP-index bygger på dina inspelade PLP (5 bästa) såväl Netto som Brutto. Här gäller det att ha så lite negativa poäng som möjligt. Efterhand strävar alla mot att gå mot positiva siffror här. Samma gubbar här, samt Stefan som hittade spelet direkt.

PGA-index

Detta index bygger på inspelade $ :-). Det gäller att komma 1-3 i huvudtävlingarna. 5 spelare tog sig in på detta index under rundan i Haverdal. Samma spelare, samt Nilsson som knep en pallplats Brutto.

Bd/p-index

Detta index bygger på Birdies och par. Här levererade Stefan och Jocke bäst

Betting

Då påminner vi om att bettingen skall vara inne innan första utslag den 16 maj. Som tidigare så gäller bett på max 3 spelare, inklusive dig själv. Max 500 per spelad spelare du bettar på. Kuvert med bett samt namn på dig själv till Claes.

Då får vi se om Börje pallar för trycket, om någon kan utmana och hur bettingen blir när vi summerar säsongen. Börje började ju i samma anda, så formen har konserverats under vintern och olika index pekar bara mot att vårformen inte kommer att bedarra även om vi ser fram mot sommarhetta, höstvindar och fantastiska rundor.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *