BB studio spår Holm

Det är svårare än någonsin att sia om hur det går i Birdieboys. Dock skall vi höja ett finger, rikta blickarna åt nästa omgång. Med resultat som med mista marginal fått honom att inte nå de allra finaste platserna under de inledande rundorna, så har Jocke Söder spelat mer än stabilt. Holm tillhör även en av favoritbanorna där Jocke ofta levererar bra, dessutom är det hemmabanan. Med att HCP som sakta men säkert gått neråt ser vi med tydlighet att han är i toppen för att stanna. Nu inväntar vi bara att pusselbitarna skall falla på plats och att segrarna skall komma. BB studio spår alltså att detta skulle kunna inträffa redan på Holm, som Ledin sa: – Det ligger i luften.

Jocke Söder

Har inlett ligan på ett förtroendeingivande sätt och är med i såväl Brutto som Nettotoppen. Jocke är även sin vana trogen en stabil häst på korthålen och när det kommer till birdies.

Jocke har inlett med två gångbara resultat i den tredjeplats och fjärdeplats han spelat sig till. Så inför rundan på Holm finns det många kandidater, men en av de allra hetaste potatisarna är Jocke Söder.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *