Blommar det i busken?

Under våren har vi gjort en liten ansträngning för att få in er på webbplatsen. Detta går givetvis att kontrollera på många sätt. Dock är det fortfarande så att de flesta tar vägen via Facebook, men det är klart att även torra buskar behöver lite vatten ibland. Tidigare har ni fått tips om att prenumerera på webbplatsen eller att skapa en genväg på telefonen.

Hur ser det ut med besök?

Jodå, det där får vi se ur lite olika perspektiv. Webbplatsen finns på One.com och har sedan en koppling till WordPress som är det verktyg som används. I WordPress sållar vi bort det mesta av ointressant trafik och fokuserar på er i Birdieboys.

MAJS RAPPORT 2021

Under fjolåret var ni betydligt mer aktiva och den kurvan har fortsatt i år och det är ju helt klart kul. April var den bästa månaden sedan den nya webbplatsen var på plats. Nästan 800 visningar i April och även maj upp bland de bättre månaderna.

Så vi kan konstatera att det används lite flitigare, men fyller det någon nytta för er? Vad använder ni webbplatsen till? Någon funktion som saknas? Någon för mycket?

Sedan starten i April 2018 ser vi en uppåtgående trend och här är lite fakta om det som sker.

3:E OKTOBER 2020 – LIGAAVSLUTNING

Tittar vi på hotellet One.com där webbplatsen är placerad så kan vi se att det är en hel del trafik, önskad och oönskad. Säkerheten är givetvis viktig även om det är en öppen webbplats. Därav så lade vi till en säkrare SSL i höstas vilket ni ser genom att adressen börjar med https:// istället för http://. Många företag låter inte sina anställda surfa på det senare, vilket gör att vissa sidor då var svåra att få tillgång till. Hoppas det är mycket bättre nu.

BESÖK UNDER SENASTE ÅRET

Världskartan är mer eller mindre täckt, liksom Grönland kvar :-). Lite anmärkningsvärt är det dock vilka enheter som används för att nå webbplatsen. 93% är datorer och det är lätt att förknippa det med den trafik som försöker nå webbplatsen. Tolkar det också som om de flest fortfarande kör en iPhone 🙂

VAD SURFAR MAN IFRÅN

Världen i ett nötskal

De flesta är inne väldigt snabbt, sen finns det de som läser lite mer noggrant. Sen kan man väl säga att av de knappa 150 000 besöken eller försöken på inloggningssidan, så är 200 mina 🙂

Så vad lär vi oss av det här? Jo, världen är brutal, det finns mängder av skitstövlar och botar där ute som vill nå det som är ditt. Stora företag vill veta allt om dig och vi lämnar digitala fotspår efter oss så fort vi är på nätet. Vårt beteende och mönster blir en del av vårt digitala DNA, men att besöka Birdieboys är rätt harmlöst och stärker ditt DNA som en sund person :-).

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *