Birdieboys intar Holms GK

Sporten och idrottens värld är en oförutspådd dröm som bjuder på tvära kast, skrällar, olika fenomen och en hel del dramatik. Vem trodde att Sverige skulle få stryk mot Danmark i Hockey-VM? Vem trodde att Kanada skulle ta sig till semi efter tre raka förluster? Trots motgångar, trots framgångar strävar sporten vidare mot nya gastkramande evenemang. Frågan är om stundande fotbolls-EM eller fortsättningen i Birdieboys anno -21 kommer att bjuda på mest dramatik, mest underhållning och mest skrällar.

Vad räknas egentligen som en skräll? Om vi tittar på Birdieboys så kan vi ta oss en djup funderare över detta. Är det om någon enskild spelare skulle göra de oförutsedda, vem skulle det vara isåfall? Eller är det om grabbarna tar sig samman och bara levererar birdies, någon eagle och inte en enda ölboll? Nä, skrällvarningens tid är nog förbi och det är ingen som blir förvånad vem som än vinner rundan på lördag. Mer häpnadsväckande skulle det nog vara om ölbollar, duffar och luftsvingar uteblir.

Just nu sitter man tuffandes på ett nattåg mellan Stockholm och Helsingborg, för att i mon bitti ramla på ett öresundståg till Halmstad. Sen är det pure uppladdning för att ta sig an den dramatik som väntar runt hörnet på helgen. Så tills dess får det bli lite läsning, lite drömmar och med en känsla av en redigt go kommande helg.

Ha en go natt 🙂

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *