Final i Loser Bracket

På lördag smäller första smällkaramellen för året. Årets första stora titel kommer att avgöras. Visserligen har engagemang framkallat andra tävlingar under året som “Korvpojkens runda” och “Honungsbönorna”. Nu lär det dock bli fullt fokus på två grabbar. De fick respass i första rundan av Double Elimination men har sedan dess gått obesegrade. Nu är det dags för finalen i Loser Bracket.

Jocke Söder Vs Jörgen Simonsson

Årets komet och ligaledare, Jocke Söder kommer att utmanas av Jörgen Simonsson. En trång bana kommer att ställa dessa herrar på prövningar. Två grabbar som har liknande spelstil med höga långa slag. Ett avgörande ögonblick lär vara att hålla utslagen på banan och spela upp sig för fina inspelsmöjligheter.

JOCKE SÖDER BÄR FAVORITSKAPET

Det råder ingen tvekan om att Jocke får bära bördan i att vara favorit. Med ligaledning i bagaget och en ligaomgångsseger där han slog till med ett rekord på netto 65. Det som kanske ligger honom i fatet är att han verkligen vill få med sig bra resultat med tanke på den ledning han har i Nettoligan. Kommer han att säkerhetsspel?

Jocke Söder

Nuvarande Netto: 28 plp (1:a)
Nuvarande Brutto: 27 plp (2:a)
Nuv. Korthål Netto: 2,00p/hål (5:a)
Nuv. Korthål Brutto: 4,05s/hål (5:a)

Jocke är där och tuggar på alla möjliga tävlingar. Han rosar marknaden Netto och Brutto, slår långt och vinner längsta drive, siktar in sig på pin och alltid med i flaggtävlingar, dessutom med i Birdieligan och utmanar. Jocke går en solig höst till mötes.

EN TUFF NÖT ATT KNÄCKA

Jörgen varvar och ger, men har i år fått till några riktigt fina rundor i år. Med en bästa runda Netto på 70 vet vi att det finns kapacitet här och att inte har något att förlora. Han kommer definitivt att sätta press på herr Söder.

Jörgen Simonsson

Nuvarande Netto: 47 plp (7:a)
Nuvarande Brutto: 27 plp (2:a)
Nuv. Korthål Netto: 1,82p/hål (10:a)
Nuv. Korthål Brutto: 4,47s/hål (11:a)

På lördag har vi svaret!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *