Vem pallar för trycket?

Lagtävlingen går in i sitt slutskede. 3 omgångar återstår, så efter Laholm kommer det att finnas en tydlig bild av hur det kommer att se ut, eller vilka som kommer att göra upp om det. Visst, The Brown Buzzards, The Red Falcons och The Green Hawks har skapat goda förutsättningar, men det gäller att stå pall inför helgens måstematcher.

Birdieboys seriespel Block

Falcons Vs Eagles

Den kanske största måstematchen. Magnus och Källström måste vinna. Vid vinst tar de sig förbi åtminstone The Red Falcons. Räkna med att de kommer att se till att det blir kamp in till sista slaget.

The Red Falcons

Stefan & Börje
Nuvarande: 9p (2:a)
Kvar att möta: The Black Eagles, The Purple Ospreys och The Green Hawks

Hawks Vs Owls

Micke och Lalle åkte på sin första motgång i fjärde rundan och ramlade ned till tredje plats. De vet vad som gäller och det är ett sikte inställt på vinst. Nu möter de The Yellow Owls som hittills och fortfarande letar lite efter formen. De annars så vana vinstlaget har haft lite rost i maskineriet. Frågan är om det släpper nu?

The Green Hawks

Lalle & Micke
Nuvarande: 9p (3:a)
Kvar att möta: The Yellow Owls, , The White Albatrows och The Red Falcons

Vultures Vs Buzzards

P-J & Jocke tog hem seriefinalen och har tagit kommandot i seriespelet med en halv poäng. Nu ställs de mot oberäkneliga The Blue Vultures. Vinst där och man har skapat ett oerhört fint utgångsläge för de avslutande två matcherna. De har det i egna händer.

The Brown Buzzards

P-J & Jocke
Nuvarande: 9,5p (1:a)
Kvar att möta: The Blue Vultures, The Yellow Owls och The Black Eagles

Det här är lagen som har tagit täten och det återstår bara ett inbördes möte. I sista omgången möts the Red Falcons och The Green Hawks. Kanske Brown Buzzards som ler mest åt det. Vi skall också komma ihåg att The Black Eagles lätt kan röra runt i grytan då de har två av topptrion kvar.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *