Bjäre – avslutningens första runda

Ja, det är mycket att sammanställa, men tänker ju att vi tar det i rätt ordning. Under lördagen så spelades ligans 8:e omgång och mycket stod på spel. Vem skulle palla trycket, vem skulle ta sista chansen. Med 11 som hade en teoretisk chans så kom det till sist att handla om att skilja vetet från agnarna.

Micke tog sista chansen

Den sjunde spelaren att vinna en omgång i år. Med minsta marginal i en ganska blöt runda så tog Micke Åberg segern på 71. Det var tätt bakom med tre spelare på 72 och två på 73. Det krävdes att vara under 80 för att nå topp 11.

MICKE TOG SEGERN I 8:E OMGÅNGEN

I och med att Micke tog segern gav han sig möjligheten till en total framskjuten placering. Även Göran Backe tog chansen då han slutade trea på 72. Så även Göran skapade sig fina möjligheter inför söndagen. I det jämna fältet lyckades Jocke Söder ta andraplatsen och klev upp i totalledning inför söndagen. ledningen med två PLP innebar att Börje och Stefan var tvungna att komma etta eller två om Jocke inte lyckades. Även Lalle hade en liten chans men då krävdes en tredjeplats eller bättre.

JOCKE TOG TÄTEN

Ligaomgång 8 – 2021 Bjare -2 oktober – Birdieboys 2021

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *