Sista rundan för året

Jocke hade skapat ett gott läge, men medaljstriden var tät. Börje och Stefan behövde en seger eller andraplats för att passera. Även Lalle hade möjligheten. Micke och Göran kunde också blanda sig i totalstriden. Vinden piskade från sidan, några stänk från himlen gjorde sig gällande. Ingen kände väl att spelet satt som en smäck och Stefan grymtade högst. Duffar på 5 cm i foregreenområdet, som spelade spratt hela rundan. Han träffade träd, fick spela sidledes och missade drivrar. Men till slut, efter en pinkepaus lättade trycket och drivrarna blev spikraka och långa och birdiechanserna radades upp.

Stefan vann avslutningsrundan

Med en kanonavslutning de sista fem hålen landade han in på 75. Ett slag efter var mannen som alltid slår till på avslutningarna, nämligen Claes. På tredje plats gled Micke in och Jocke som i detta läge hade behövt bli tvåa knep fjärdeplatsen.

ÄNTLIGEN EN SEGER, MEN DEN FICK KÄMPS

Med facit i hand har vi haft 8 olika segrare på nio rundor. Det är endast Lalle som lyckades med bedriften att vinna två rundor. Så säsongen kan nog summeras som den jämnaste hittills och att det ofta är dagsformen som avgör.

Ligaomgång 9 – 2021 Bjäre -3 oktober – Birdieboys 2021

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *