Hall of Fame

De tre första platserna i Nettoligan och Bruttoligan får inteckningar i Hall of Fame. Samma tre gubbar drog längsta strået i år. Det var Stefan, Börje och Jocke och därmed hälsar vi Jocke Söder varmt välkommen i Hall of Fame.

ÄNTLIGEN

Under några år har han producerat finare och finare resultat. Framförallt har han varit en lirare att räkna med i längsta drive och närmast flagg. Nu slog han till och höll hela säsongen, även om han till slut föll på målsnöret. Tidigare bästa resultat i ligan på 6:e plats netto och brutto är nu utraderat. En fin 2:a plats i nettoligan är säkerligen när säsongen summerats och den bittra upplösningen är ett minne blott, en fin personlig vinst. Tredjeplatsen i bruttoligan är också en merit som värmer tungt.

Börje Johansson har befäst sin position och är nu alltid en spelare att räkna med. Fjolårssäsongen var inte långt ifrån att upprepas och han fick nu ytterligare inteckningar i Hall of Fame. Med två nya inteckningar har han nu 5 ansikten i Hall of Fame.

HÄR FÖR ATT STANNA

Stefan har en vana att alltid vara med i toppen och samlade på sig ytterligare inteckningar. Han är nu uppe i 32 placeringar som 1-3 i netto och brutto. Peter och Stefan delade ledningen i detta finrum innan säsongen, men nu är Stefan i ensam topp.

BJÄRE, EN FAVORIT!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *