5 dagar kvar

Det börjar närma sig och snart dags för första rundan på Haverdal. Den 23/4 kl 07:50 smäller det. Men redan nu tisslas och tasslas det i skogen. Några har spelat mycket, andra inte alls. Vi ser fram emot att se hur formen har förberetts. Påskhelgen kom och lite sol och värme. Dags att göra första rundan sen avslutningen och det känns lite pirrigt. Kroppen värker, armarna har en ihållande värk och förutsättningarna känns minst sagt inte så bra.

Men The Blue Vultures kommer att satsa. Båda spelarna har införskaffat nya vapen. Ägnade en timme med en kille på Dormy i Malmö. Mätte på alla konstiga sätt och konstaterade att svinghastigheten avtar med åren. För att kompensera den rekommenderade han lite grafitklubbor och vips kom hastigheten upp och längden på en järnsjua ökade med 20m. Vi får väl se om han hade rätt när nu Micke förbarmade sig och det blir en repetition av fjolåret med en runda på Tylösand innan ligaupptakten. Lovar att det kommer en resumé senare.

Simonsson har också införskaffat nya vapen men hur läget och spelet gått nere på Bjäre vet vi inget om ännu. Så visst ser vi med spänning fram mot lördag.

NU TAGGAR VI IGÅNG

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *