Pre-season – Micke & Stefan förspelade

På Haverdal den 23:e möts två av de historiska vinnarskallarna i ligan i cupens första omgång. För andra året i rad värmde de upp ihop ute på Tylösand inför kommande runda. Skulle vi kunna skönja några tendenser inför årets säsong?

MICKE MED FINA LÅNGA UTSLAG

Micke började med ett fint utslag men harvade sig sedan fram till ett fullt hus på först. Han kontrade direkt med ett klockrent par på tvåan. Båda herrarna levererade fina utslag och det var inte där skon klämde under rundan. Det var snarare fairwayspelet. Efter nio hål hade Micke greppat tag i ledningen med 17p mot 14p. Sakta men säkert tuggade sig Stefan ikapp och med tre raka par inför sista var han ikapp och förbi.

SPÄNNING INFÖR SISTA

Med en ledning med två poäng, men med vetskapen att Micke hade ett extra slag på sista peggade gubbarna upp. Stefan slicade lite och placerade bollen bakom bunkern, bara för att kommande slag placera den i. Micke slog ut precis vänster om green. Micke spelade in på green och Stefan fick upp den ur bunkern ganska fint. Micke darrade lite på parputten och fick en bogey. Stefan var tvungen att sänka sin bogeyputt på metern och med en spikrak putt säkrade han segern i genrepet.

NÄRA, NÄRA

Så svaren vi fick var att det blir jämnt. Inget storspel, men utslagen satt och grabbarna landade ut på 31 resp. 30p. Nya klubbor för Stefan gav kanske inte resultat idag, utan det blev en vanlig dag på jobbet med 92 bruttoslag. Micke har 8 slag till godo och det blir spännande om han förvaltar dem på bästa sätt på Haverdal. Genrepet avklarat och vi hade tur med vädret och hyfsad golf emellanåt.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *