2:a omgången i lagspelet

På Flädje kommer också andra omgången i lagspelet att avgöras. Efter en oerhört jämn första runda där 3 matcher slutade oavgjort och en med en halv vinst, så verkar det bli oerhört intressant i år.

0 - 3
Full tid

Inte nog med att Peter och Börje gör upp i cupen, de möts även i lagspelet. Peter och Kent lyckade spela en oavgjord match i premiären och möter nu Börje och Magnus som var laget som tog 0,5p i första rundan. Här räknar vi med en riktigt tuff holmgång och frågan är om det lossnar för Kent nu, då blir de livsfarliga.

3 - 0
Full tid

Här blir det en tuff omgång för The Brown Buzzards. Jocke får bära fanan högt för sitt lag. Thomas kommer inte att delta och Jocke letade efter fjolårsformen i uppstarten. Frågan är hur djupt han lyckats gräva? Det kommer att krävas stordåd då de möter två formstarka spelare i Strandahl och Micke.

0 - 3
Full tid

Göran och Niclas i The White Albatrows tar emot P-J och Lalle i The Red Falcons. Vi har hissat varningsflaggan för Lalle och Göran i rundan, så den stor frågan är om P-J eller Niclas kan stänga svängdörrarna från första rundan. Frågan är dock om det är en bana som passar dessa långtslående herrar, för om vi minns rätt finns det även lite tätvuxen skog i närheten.

0 - 3
Full tid

Avgjord redan på förhand då båda ugglorna ser i mossen och har kastat in handduken. Varken Claes eller Källström kommer till start vilken medför att Stefan och Simonsson kan promenera hem segern. The Blue Vultures toppade redan ligan då de var enda lag med 1,5p från första omgången. De kan i lugn och ro fokusera på sitt möte med varandra i cupen.

Harmoni och symfoni

När det begav sig i Flädje sist var Claes en stor dominant, flertalet spelare var iklädda gul/blå kostym och vädrade guld. Frågan är om det blir lika vackra toner denna gång när ett gäng förväntansfulla och lugna gubbar beger sig ute med spade och rivjärn på en del provisorisk mark. Frågan är vilket lag som skall lyckas skapa ett bra utgångsläge och vilket som kommer att få kämpa framöver?

Kommer bollarna att klinga mot stenarna i den rad av gärdsgårdar som finns och kommer dova toner, klickande och smackande komma från trädstammar och kronor? Sedan får vi se om vi hör ett eller annat rop från det berömda dogleg-hålet och undrar lite försiktigt om någon kommer lägga sig i bunkrarna till höger innan green?

Hur som helst är det nu med spänning vi ser framåt vem som tar kommandot i ligan, i korthålen, i lagspelet och vilka gubbar som visar framfötterna i cupen.

– JAG ÄR MER NOGGRANN I ÅR!

Vi hissade Jörgen redan innan säsongen som en potentiell fara. Han klippte till redan under första rundan. Vi får se om han håller nu när det blir en mer utmanande bana, men räkna med att han kommer att vara fokuserad från start och vara mer noggrann i greenområdet.

Det är andra tider nu och handikappen går likt en osedvanligt orolig börs upp och ned. Trots dessa svängningar och möjligheter till olika val, vågar vi sticka ut hakan och säga att Lalle, Göran och Strandahl kommer att rosa marknaden positivt på lördag.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *