Korthålens mästare

Ja, korthålen är alltid viktiga. Oftast är det där man måste lyckas, utan det så blir det svårt att få en bra score. Har man dessutom lite extra slag är det här man har stor chans att samla rejält med pinnar. Under första rundan var det lite si och så med detta. Långtslående killar som P-J och Niclas hade inte ställt in klubban vara sig i längd eller sida, medan några andra höll tungan rätt i mun.

Jörgen Strandahl – 13p

Jörgen har tagit ledningen i korthålen. Ende spelaren som lyckades få mer än 3p i snitt per korthål på Haverdal. Han stånkar inte, han fokuserar nu på green och vet att puttningen behövs för att akilleshälen inte skall gå av. Snygg start som han nu vill fortsätta att bevara.

– TRÄNAR PÅ HELTÄCKNINGSMATTA DÄRHEMMA!

Micke Åberg – 12p

Micke snittade 3p per hål och det måste räknas som mycket bra då han inte har alltför många extraslag på korthålen. Nu får vi se om det är korthål som passar Micke? Någon som kommer ihåg korthålen på Flädje? Micke lär studera dessa och ha en plan för genomförandet.

– PRECISION ÄR ETT MÅSTE, PERFEKTION ETT ANNAT!

Jörgen Simonsson – 10p

Trea i korthålen ligger just nu Jörgen som efter en tuff öppning hittade formen efter nio och briljerade på vägen in på Haverdal. Siktet är inställt och med de nya klubborna så räknar han själv med ett självspelande piano framöver, framför allt på korthålen.

– KLUBBORNA KOMMER ATT SPELA DIT JAG VILL NU!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *