Det där med räkenskaper

Till att börja med ett stort tack till de greenfeekuponger som Claes hade fixat. Uppdelningen av dessa fixar vi på följande sätt. De flesta betalade med Golfhäftet, d.v.s halv greenfee och för att inte kludda så mycket så bestämde vi att de som betalade med greenfee-checkarna pröjsar in 300:- till Claes och BB-kontot.

Sen har vi dom som hade en ölboll och det var några stycken, där är det en 20:a som swishas till Claes och skriv under vem det är som skickar.

Kontroll och beslut

Sedan har vi det där med scorekort. Ja, man skall ju inte vara tjatig men det är ganska bra om vi har koll. Ni börjar nästan klara av att notera öl och birdies på korten. Men många borde ta lärdom av Micke och jämföra och kontrollera scorekorten när man kommer in, eller varför inte föra in scorer ute på banan.

Vi har ju oftast en liten lätt prisutdelning efter rundan, vilket är en härlig tradition. Det är ju då lite tråkigt om de scorekort som lämnas in är felaktiga. I slutändan kanske en placering kan göra skillnad. Så till min fråga?

Skall vi köra på de scorer som lämnas in?

Skall jag vara the pain in the ass som ändrar efteråt? Blir man diskad vid fel infört scorekort? Skall vi ordna en mattekurs för åk2? Skall jag räkna om och bara ändra?

Allvarligt, jag tycker det känns olustigt att tala om för några att det här stämmer inte med det som skrivits, så hur skall jag göra?

Denna runda var det minst 3 felräkningar som också påverkar resultatlistan. Spännande eller hur?

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *