Kommer Thomas med fjolåret i bagaget?

Thomas har haft en tuff inledning med bara en spelad runda. Nu vet vi alla vad som hände ifjol uppe på Rydö. Då storspelade han och landade ut på 63. Ett overkligt resultat. Den här gången kommer han själv att få bära ansvaret för sitt lag då Jocke inte har möjlighet att delta. Annars verkar vi bli fulltaliga.

Thomas är revanschlusten och tänker röra till i grytan ytterligare. Precis som Claes gjorde senast, där även Kent och Göran hjälpte till att göra ligan än mer oviss. Ingen kan räknas bort och faktumet att det är olika vinnare och höga toppar och djupa dalar bland de flesta spelarna gör att det ser väldigt spännande ut. Visst har Strandahl kopplat ett visst grepp och Börje spelar stabilt med en runda mindre. Det är ju först när man når 5 rundor som det blir lite mer verklighet av poängen. Dock har vi många spelare som har resultat som gör att en bra score till så är det heta chilliväxter som gäller.

Thomas laddar nu för att köra in den där kilen i ligan, samt att se till att själv hoppa på tåget innan det lämnar perrongen. Så se upp för denne herre och gentleman på Rydö.

– TÄNKER ATT JAG UPPREPAR RUNDAN PÅ RYDÖ

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *