The Joker – Jubileumstävling

Då börjar vi så smått planera inför resan till Tyskland. Nya tröjor är levererade av Magnus vi bagageloppis. Den blå var ju supersnygg. har ni inte inkasserat er tröja så kommer Magnus säkert ha med sig dom till Rydö. Micke och Lalle har rott resan iland på ett förnämligt sätt. Tider med mera lär komma inom kort, men det ser ut att bli två minibussar ned. Vem kör?

Sedan har vi det där med vem som skall sova med vem. Vi överlåter den indelningen till Micke och Lalle, som kanske kan få några synpunkter under rundan i Rydö med start vid 10:00. Sedan är Vinberg inbokat den 6 augusti kl: 09:10 och Tönnersjö den 27 augusti kl: 08:20. Sedan bär det av till Tyskland.

Jubileumstävlingen

En så länge ett preliminärt upplägg. Vi kommer att spela en runda på vägen ned under torsdagen. Tanken är att detta blir en lagtävling. Sedan en ligarunda under fredagen och en avslutande jubileumstävling under lördagen.

Torsdag – Scramble

Vi kommer att bilda lag utifrån ställningen i ligan och om det är möjligt att vi får 5 trebollar, så kör vi en scramble utifrån Jubileumslagen. Tanken är att lagscoren, förutom äran att vinna scrambeln, bärs med av laget och individuellt över helgen.

Bana: Golf & Country Club Hohwachter Club
Tid: 14:00

Fredag – Ligarunda

Inga konstigheter, en sedvanlig ligarunda där det gäller att knyta ihop säcken. Nettoresultaten ramlar också in för laget och din individuella score för jubileumstävlingen.

Bana: Strandgrün Golf & Spa Resort Timmendorfer Strand
Tid: 9:40

Lördag – Jubileumstävling

Individuell tävling där nettoresultaten plussas på din tidigare score och Scramble-resultatet. Lagens tre nettoresultat räknas också till lagets totala nettoscore. Som då alltså blir ett Scramble-resultat och 6 nettoresultat. Förhoppningsvis kan vi även spetsa denna runda med lite jippoinslag med småtävlingar.

Bana: Strandgrün Golf & Spa Resort Timmendorfer Strand
Tid: 9:40

Jubileumslagen

Då vi blir 15 spelare som åker till Tyskland kommer vi att dela in dessa i 5 lag a 3 spelare. Skulle det bli något avhopp får vi tänka om. (11 och 13 spelare är det sämsta tänkbara delningsalternativet :-)). Den ordinarie lagtävlingen är avgjord inför Tysklandsresan, då sista rundan, den sjunde kommer att spelas på Tönnersjö (Golfhäftet gäller).

Preliminära lag

Här kommer de preliminära lagen att uppdateras efter varje runda och det är först efter rundan på Tönnersjö då vi har spikade lag. Detta utifrån aktuell placering i ligan. Undantaget P-J som inte kommer med till tyskland.

SpelarePlacNuvarandePlacNuvarandePlacNuvarandePlacNuvarandePlacNuvarande
1 (c)1Micke2Peter3Stefan4Strandahl5Börje
210Kent9Claes8Lalle7Magnus6Göran
311Simonsson12Jocke13Niclas14Källström15Thomas
Observera att vid lika plp är det lägsta placeringar som gäller.

Givetvis kommer det att bli någon omkastning här, men då kan ni ju hålla koll 🙂

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *