Är det nu det lossnar?

Stefan Källström kom med i ligan 2018 och väntar fortfarande lite på att det skall lossna. Vi har sett att det finns potential och att det oftast bara saknas något enstaka slag. Han levererar oftast jämna resultat. I runda slängar får han även till en birdie per säsong. Vi kan i år se att han eliminerat, eller så gått som raderat ut shitholes. Som bäst har han fått 31 plp på en säsong och har lite kvar dit, men inget är omöjligt med en fin runda på Tylösand.

Stefan brukar hamna på ett snitt mellan 77-81 netto och är stabil på dessa resultat. Han har en tiondeplats som bäst i ligan och satsar på att förbättra detta resultat. En bästa nettoscore på 69 finns också arkiverat. Dreamscoren ligger i år på 81 jämfört med de 76 som han har som bäst. Framförallt är det hål 18 som spökar.

DET KOMMER, DET KOMMER

En bästarunda brutto på 92 finns och i år har det blivit en 95:a. På en enskild runda har han en silverpeng att vifta med och väntar på att den där fullträffen skall infinna sig. Vi tar ett djupt andetag och inväntar den förlösande faktorn för vi vet att den kommer. Slagen finns där, längden finns där, jämnheten finns där och nu med ålderns skönhet så kommer kanske visheten. Grattis idag!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *