Intresseklubben noterar

Det är snart dags för vår avslutande runda på Tylösand och visst finns det fortfarande saker att spela om. Några saker är avgjorda och andra är vidöppna.

Årets Cup

Inget snack om saken. Börje vann finalen för andra året i rad och den här gången mot Strandahl. Micke vann bakvägen och Loser Bracket.

Årets lagtävling

Blue Vultures med Simonsson och Stefan vann denna prestigefyllda tävling. I Tyskland var det lag Beck´s med Lalle, Stefan och Niklas som kammade hem titeln.

Årets nettoliga (Vandringspriset)

Stefan har avgjort, men frågan är om Micke behåller silverplatsen eller om Peter kan utmana. Även Strandahl, Göran och Börje har en liten chans på bronspengen.

Årets bruttoliga

Avgjord sedan tidigare då Stefan krossat motståndet. Peter och Börje har en tight kamp om de övriga medaljerna.

Ölbollsligan

Vi vet inte riktigt vad som hänt med vårens raket, men Strandahl har briserat och är 4 ölbollar före Thomas. Även niklas och P-J är med och hugger på silverpengen.

Birdieligan

Stefan stoltserar med 6 birdies och är tre före Jocke och Peter. Niklas och Micke har häng på silverpengen med 2 birdies var.

Årets fullegubbe

Kent är 2,5% före Strandahl i denna fight. Sedan är det ett hopp.

Årets Dreamscore

Stefan i topp med sina 68. Peter två på 71 och sedan har vi Jocke och Niklas på 73. Även Micke med sina 74 får räknas in här.

Årets bästa nettoscore

I ensam majestätisk ledning har vi Claes på sina 67.

Övrigt

Givetvis spelar vi om årets närmsta flagg och längsta drive. sedan har vi alla individuella placeringar och resultat som kan förbättras och skrivas in i historieböckerna.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *