Försommaren är vacker

Det är klart att vädret spelar in och åter blev det en solig tillställning på Haverdals golfbana. Inte nog med solen och en behaglig temperatur, den fick även inledas med en nubbe och sillamacka. Det vackra består!

Allt kan beskrivas som vackert i olika former. Sedan finns det olika nyanser av förtjusningen vilket vi skall belysa lite extra.

VÄLKOMNA TILL

DEAD MEN WALKING

Här kommer vi att mäta spelet i tre olika kategorier:

MT = Morning zombie eller Morgontrött om man så vill. Här kommer vi att checka av vem som inte är på alerten på det allra första hålet. Vem är det som inte är riktigt vaken och kanske borde gå och lägga sig tidigare, skippa sista ölen, äta frukost och värma upp.

På Haverdal tog Källström kommandot i denna kategori. Med en rejäl snedseglare i första slaget belönades han med plikt och vips var det dags att slå tredjeslaget. Med sin 9 är han nu i ensam ledning!

HADE BEHÖVT NÅGON TIMMES SÖMN TILL

Den andra kategorin handlar om vad som händer efter kaffestoppet.

MK = Matkoman eller paltkoman om man så vill. Här kommer vi att kontrollera intaget av kalorier efter nionde och se vem som är nöjd just där och inte är redo för nio till. Vem går in i ett sömn-mode och har svårt att förstå att det är ytterligare hål.

Simonsson tog tag i detta och med sin 8 är han i ensam ledning. Sen skall man ju aldrig ge upp i Birdieboys, Börje plockade hela 5 slag på Simonsson på detta hål så det gäller att tänka varje slag för sig.

TÄNK VA GOTT DET ÄR ATT SITTA I SOLEN LITE….. TILL KANSKE

Den sista kategorin handlar om det där avslutande hålet och vad man har kvar i kroppen där.

MS = Muskelslapphet eller oansenlig uthållighet om man så vill. Här kollar vi vem som lätt ger upp och kastar in geväret i förtid. Vem orkar inte bry sig eller har inte konditionen för fokus på 18:e.

Det är inte utan att man lyfter på ögonbrynen då den vältränade atleten Backe havererade på sista hålet. Om man ser det så här så gick Börje ut 3 slag efter Göran inför sista hålet, men kom i mål 2 slag före och där har vi ettan och den delade tvåan för dagen. Göran seglade upp som ensam ledare i denna kategori.

JAHA, ÄR DET SÅ DET LIGGER TILL…. TAPPADE ALLTSÅ 5 SLAG PÅ SISTA

Dead men walking – Birdieboys 2023

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *