Årets bubblande blossande joker

Ibland brukar vi roa oss med att spekulera lite och kanske höja ett varningens finger för året. Visst vi har ett koppel med spelare som har potential att lyckas. Kanske lite extra i år. Under Haverdalsrundan fick man äran att gå med en av dessa bubblare och fick se ett lite lugnare spel, lite beroende på en axelskada. Svingen var lugn och fin, slagen kanske inte lika långa, men de flesta gick rakt. Troligtvis gav detta effekt på spelet, resultatet och kommande resultat. Lägg till en puttning som var stabil och det där med att räkna puttarna var lite enklare.

Vi pratar om Thomas Larsson, som troligtvis kan ha en riktigt trevlig säsong framför sig. Egentligen har han haft möjlighet att ta placeringar de senaste åren, men med för få rundor gentemot andra spelare har resultaten i slutändan inte varit till hans fördel. Med rätt antal rundor, den lugna svingen och det glänsande puttandet så höjer vi varningen likt en lavinfara till nivå 5.

Bara vetskapen om att det i år redan blivit mer inspelade poäng i lagtävlingen än de senaste säsongerna pekar åt samma håll. I par med Kent kommer han att bli en obehaglig överraskning för många. Frågan är hur Thomas kommer att tackla det som kommer att hända, när man blir av med slag på grund av bra spel!

AktivitetThomas Larsson
Netto
Snitt 2022
80,2
Netto
Medel totalt
83,9
Netto
Bästa snitt
72,8
2021
Brutto
Snitt 2022
110,2
Brutto
Medel Totalt
108,2
Brutto
Bästa snitt
100,4
2014
Dreamscore 202287
Bästa Dreamscore80
Bästa placering ligan
Netto/Brutto
7/10
Bästa PLP ligan
Netto/Brutto
25/32
Ligaomgångar fr. 2009
Segrar/Runner up
2/1
Korthålsliga fr. 2021
Segrar/Runner Up/Trea
1/1/2
Double Elimination
Bästa
Kvarten
Närmast flagg2004

Så vi blir inte förvånade om det blossar lite kring Thomas i år, likt ett sprakande tomtebloss. Tänker att någonting av ovanstående kommer att få en justering när säsongen är över. Tills dess rider vi på framgångskonceptet.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *