Match i fokus – seriespel

I sina nya kepsar startade The Green Hawks seriespelet helt lysande. Ett av två lag med full poäng, d.v.s. vinst i båda matcherna. Frågan är om P-J och Claes har något stort på gång, vad är det som de har i kikaren? Nästa uppgift för The Green Hawks blir att ta sig an The Black Eagles på Laholm. I det gänget återfinns Stefan och Göran, så det blir en bra värdemätare.

3 - 0
Full tid

The Green Hawks

Laholm brukar vara en bana som passar herrarna. Vi får se om de förbättrar sina nettoscorer från Haverdal som låg på 80 och 76. Vi räknar med att kepsarna är på och blir inte förvånade om de spelar i gröna strumpor och kalsonger med en pippi på.

The Black Eagles

Med tanke på första omgångens nettoscorer ser det ut som om fyra jämna spelare går ut på Laholm. Göran och Stefan har ett litet försprång, men det är marginellt. Vi vet att Laholm är en trång bana och vi tror den passar oss bäst poängterar örnarna. Det andra laget slår visserligen långt och rakt, men det handlar också om utgångsriktningen! Långt och rakt kan också innebära rakt in i skogen 🙂

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *