Två semifinalister klara i Loser Bracket

I det varma eftermiddagsvädret, där solens strålar till stor del lyckades hålla borta tunga svarta moln som fanns över åsen, så spelades två kvartsfinaler i Loser Bracket.

Källström Vs Micke

Stefan Källström hade en ruggigt tung runda på Haverdal och slutade odiskutabelt sist där. Så oddsen var kanske inte så höga inför Laholmsrundan, men man skall aldrig ge upp. Källström trodde på sig själv och som han levererade på Laholm, så på bara 3 veckor gick han från sista till första plats. Micke blev en munsbit på vägen fram.

68 - 80
Full tid

Lalle Vs Niklas

Lalle hade 5 slag till godo på Niklas vid start och de spelade jämnt i början av rundan. Niklas åt sig sakteliga in i matchen. Efter nio hål hade Lalle två slag kvar på Niklas. När de ställde upp på 17 och tittade ut över ravinen såg de antagligen helt olika möjligheter. De var då alldeles jämna och nervositeten kom som flygande ur en bunker. Niklas förvaltade hålet lite ringrostigt med en dubbel medan Lalle inte alls fick till det, utan det blev ett fullt hus. Därmed var sagan all och Niklas klev vidare i Loser Bracket.

81 - 78
Full tid

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *