Några brinnande heta spelare

Det där med att göra den där rundan som man drömmer om finns nog hos de flesta. Att sedan göra den är en annan sak. På Laholm måste vi dock lyfta flera spelare som gjorde sin dröm till verklighet. Det där när man gör sin bästa runda någonsin i ligan eller när spelet tar oss till nya nivåer och höjder.

Här kommer lite goa reflektioner att ta del av.

Stefan Källström

Vad kan man säga. Första ligaomgångssegern och en putsning av tidigare rekord. Dessutom vann han en av två närmast flagg. En riktig go eftermiddag och en ljus framtid.

Nytt bästa netto: 68 (69)
Nytt bästa brutto: 89 (92)

Kent Johansson

Går ju inte att göra annat än att ställa sig upp och gratulera. Där satt den och känslan efter en sådan här runda måste vara obeskrivlig. Vi som gick i bollen konstaterade snabbt att det måste berott på sällskapet.

Nytt bästa netto: 68 (80)
Nytt bästa brutto: 101 (116)
Ledare i korthålsligan 2023
Ledare i lagspelet 2023

Thomas Larsson

Thomas hamnade på tredjeplats i Laholm och även om inte rekorden putsades så visade han att han kommer att vara med i år. En fin tredjeplats på 73 netto och det ser ljusare ut än tidigare år.

Ledare nettoligan 2023
Ledare lagspelet 2023
Klar för semifinal Double Elimination
2:a plats i korthålsligan 2023
3:a och 4:a i årets 2 första

Det är inte utan att man gläds åt bredden som nu infinner sig i Birdieboys. Det är fortfarande tidigt på säsongen, men nya stjärnor har skapats på himlen vilket banar väg för en jämnare och mer spännande säsong än någonsin. Kent och Thomas kommer att spela semifinal mot varandra i Double Elimination. På andra sidan spelar Börje/Jocke samt Göran/Claes om en finalplats. Börje med siktet inställt på tredje raka. Han är fortfarande obesegrad.

Korthålsligan och lagspelet är beroende på att man spelar. Missade rundor kostar i sammandraget. Kent och Thomas går som tåget och leder lagspelet före Göran och Stefan. Blir en spännande fortsättning här då alla lag verkar vara med på banan.

NU GÅR VI PÅ UGGLEJAKT!

Kent exploderade i korthålsligan och har nu 4p:s försprång före bl.a. Strandahl och Thomas. Även Niklas och Stefan har 19 inspelade poäng. Här har fältet dragits ut rejält då det är en spännvidd på hela 18p från Kent och nedåt.

Hur skall det här sluta? Det kommer vi antagligen inte veta förrän i slutet av säsongen.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *